bg-header.jpg

Vragen? Stuur een e-mail
of bel naar: 06-214 989 18

 

Volg ons ook op Facebook facebook logo

Eric Hantelmann gitaardocent / gitarist

Eric Hantelmann maakt al muziek vanaf zijn 9e als trompetleerling op de SKVR muziekschool. Op zijn 15e ontdekte hij de mogelijkheden van de gitaar en was hij om. Hij ruilde zijn trompet in voor een gitaar. Al snel speelde hij in verschillende bandjes van pop tot jazz.

Na de middelbare school ging hij gitaar Lichte Muziek studeren aan het Rotterdams Conservatorium. Tijdens deze opleiding kwamen veel muziekstijlen aan bod zoals jazz, blues, rock en R&B.

Hij kreeg les van Sjoerd Plak, Ben de Bruin, Joe Pass en Klaus Flenter. Aan het eind van zijn studie liep hij stage bij de SKVR  muziekschool Rotterdam, waar hij na zijn afstuderen een baan als gitaardocent aangeboden kreeg. De jaren daarna combineerde hij zijn werk bij de muziekschool met het spelen in diverse coverbands.Op dit moment speelt hij met zijn Urban Jazz Trio. www.urbanjazztrio.nl

   

                                foto RWMFF  

 

Wat zeggen anderen?

Daan Lagerwerf - 10 jaar

Ik zit bij Eric op gitaarles en ik vind het heel leuk omdat hij goed gitaarles geeft en heel enthousiast is. Hij laat je zelf liedjes kiezen van de muzieksoort waar je van houdt. Hij maakt de muziek dan wat makkelijker zodat ik het ook kan en dan mailt hij het door naar mij zodat ik het kan gaan oefenen. Hij stuurt ook de muziek naar mij toe en dan kan ik er naar luisteren en als ik veel geoefend heb, ook meespelen. Pas heb ik een nummer van Slash geleerd en die kan ik nu al spelen. Soms speelt Eric wel eens even gitaar voor mij en dan hoor ik hoe goed hij het kan. Het is superleuk om bij hem les te krijgen.

Daan Lagerwerf, 10 jaar

Inloggen

Guitar4U heeft een online omgeving waar je jouw persoonlijke lesmateriaal kan inzien en downloaden. Heeft u nog geen inloggegevens, klik dan onder dit formulier op "Registreer".

Waar zit Guitar4U?

van Wassenaerstraat 18 - 3262 ES  Oud-Beijerland

Neem direct contact op

 1. Naam(*)
  Please type your full name.
 2. E-mail(*)
  Invalid email address.
 3. Veiligheidscode
  Ongeldige invoer
 1. Bericht(*)
  Ongeldige invoer