bg-header.jpg

Vragen? Stuur een e-mail
of bel naar: 06-214 989 18

 

Volg ons ook op Facebook facebook logo

Eric Hantelmann gitaardocent / gitarist

Eric Hantelmann maakt al muziek vanaf zijn 9e als trompetleerling op de SKVR muziekschool. Op zijn 15e ontdekte hij de mogelijkheden van de gitaar en was hij om. Hij ruilde zijn trompet in voor een gitaar. Al snel speelde hij in verschillende bandjes van pop tot jazz.

Na de middelbare school ging hij gitaar Lichte Muziek studeren aan het Rotterdams Conservatorium. Tijdens deze opleiding kwamen veel muziekstijlen aan bod zoals jazz, blues, rock en R&B.

Hij kreeg les van Sjoerd Plak, Ben de Bruin, Joe Pass en Klaus Flenter. Aan het eind van zijn studie liep hij stage bij de SKVR  muziekschool Rotterdam, waar hij na zijn afstuderen een baan als gitaardocent aangeboden kreeg. De jaren daarna combineerde hij zijn werk bij de muziekschool met het spelen in diverse coverbands.Op dit moment speelt hij met zijn Urban Jazz Trio. www.urbanjazztrio.nl

   

                                foto RWMFF  

 

Wat zeggen anderen?

Lisa Ketting - 17 jaar

"Ik zat er al een tijdje aan te denken om gitaarles te nemen. Nadat ik mijn eerste les had gehad kon ik al een liedje spelen. Ik heb tot nu toe al veel geleerd en ik hoop in de toekomst nog verder te komen. Maar dat zal zeker lukken met zo'n leraar!"

Inloggen

Guitar4U heeft een online omgeving waar je jouw persoonlijke lesmateriaal kan inzien en downloaden. Heeft u nog geen inloggegevens, klik dan onder dit formulier op "Registreer".

Waar zit Guitar4U?

van Wassenaerstraat 18 - 3262 ES  Oud-Beijerland

Neem direct contact op

 1. Naam(*)
  Please type your full name.
 2. E-mail(*)
  Invalid email address.
 3. Veiligheidscode
  Ongeldige invoer
 1. Bericht(*)
  Ongeldige invoer