bg-header.jpg

Vragen? Stuur een e-mail
of bel naar: 06-214 989 18

 

Volg ons ook op Facebook facebook logo

Gratis proefles

 

Tijdens de proefles leer je de docent kennen en maak je kennis met zijn manier van lesgeven. Ook kan je tijdens de proefles aangeven wat je wil gaan leren zodat je samen met de docent kan bespreken hoe de les er eventueel uit kan gaan zien. En heb je nog nooit gitaar gespeeld dan kan je ook het instrument leren kennen. Plezier staat voorop, ook tijdens de proefles.

 

Stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een afspraak!

 

musical instrument 1283358 1920            

Wat zeggen anderen?

Daan Lagerwerf - 10 jaar

Ik zit bij Eric op gitaarles en ik vind het heel leuk omdat hij goed gitaarles geeft en heel enthousiast is. Hij laat je zelf liedjes kiezen van de muzieksoort waar je van houdt. Hij maakt de muziek dan wat makkelijker zodat ik het ook kan en dan mailt hij het door naar mij zodat ik het kan gaan oefenen. Hij stuurt ook de muziek naar mij toe en dan kan ik er naar luisteren en als ik veel geoefend heb, ook meespelen. Pas heb ik een nummer van Slash geleerd en die kan ik nu al spelen. Soms speelt Eric wel eens even gitaar voor mij en dan hoor ik hoe goed hij het kan. Het is superleuk om bij hem les te krijgen.

Daan Lagerwerf, 10 jaar

Inloggen

Guitar4U heeft een online omgeving waar je jouw persoonlijke lesmateriaal kan inzien en downloaden. Heeft u nog geen inloggegevens, klik dan onder dit formulier op "Registreer".

Waar zit Guitar4U?

van Wassenaerstraat 18 - 3262 ES  Oud-Beijerland

Neem direct contact op

 1. Naam(*)
  Please type your full name.
 2. E-mail(*)
  Invalid email address.
 3. Veiligheidscode
  Ongeldige invoer
 1. Bericht(*)
  Ongeldige invoer