bg-header.jpg

Vragen? Stuur een e-mail
of bel naar: 06-214 989 18

 

Volg ons ook op Facebook facebook logo

Gitaardag 2020 in Up Social Club

Zaterdag 15 februari 2020 is het weer zo ver, onze jaarlijkse gitaardag. Deze keer weer in Up Social Club in Oud-Beijerland.

Om 14:00 uur zullen leerlingen, jong en minder jong, de sterren van de hemel spelen. Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren en kennis te maken met Eric van Guitar4U. Dus graag tot dan!

Nieuwe seizoen weer begonnen!

Op 21 augustus starten we weer met een nieuw seizoen gitaarlessen bij Guitar4U. We hopen dat iedereen inspiratie heeft opgedaan in de zomervakantie, wij in ieder geval wel!

Zin in een, gratis, proefles, mail even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Guitarcentre

Nu ook op maandag les

Vanaf dit seizoen geven we ook les op maandag. Naast de dinsdag en woensdag kan er nu ook op deze dag les afgenomen worden. Ook de gratis proeflessen kunnen op maandag afgesproken worden! Mail voor een gratis proefles naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Parkdag 23 mei 2015

Zaterdag 23 mei mogen we na de opening van de burgemeester starten op de parkdagen! Om 13:40 mogen een aantal leerlingen laten zien wat ze kunnen. In 20 minuten komen er verschillende muziekstijlen langs. Ook staan we die dag met een kraam. Mocht je meer informatie willen of een proefles afspreken dan kan dat! Ook hebben we leuke goodies te koop! Kom gezellig even langs en geniet mee van de muziek van onze leerlingen. Adres: Laningpark Oud-Beijerland

Gitaardag groot succes!

Onze eerste gitaardag was een geweldig succes. De zaal zat vol belangstellenden om te kijken naar de optredens van de leerlingen. De leerlingen lieten een diversiteit aan muziekstukken horen en allemaal speelden ze fantastisch! Ook de bandjes vielen in de smaak en de jamsessie maakte de dag compleet. We hebben al zin in volgend jaar en de plannen liggen al op de plank!

 

Guitar4U bij Radio Hoeksche Waard

De uitzending van Radio Hoeksche Waard was een succes. Eric heeft kunnen vertellen wie hij was en hoe Guitar4U in elkaar steekt. Daarbij heeft hij nog wat stukken gespeeld tijdens de uitzending en wat gitaartips gegeven aan zowel Alexander als aan medegast Gerard. Het was erg leuk om te doen en we zijn erg enthousiast ontvangen door de omroep! Het is terug te luisteren via: 

 http://www.omroephw.nl/uitzendinggemist/

 Kijk op onze Facebookpagina voor het filmpje!

 

Nieuw bij Guitar4U gitaaraccessoires!

Nieuw te verkrijgen bij Guitar4U, Gitaaraccessoires! Op dit moment zijn binnen de capo's voor €3,95 en de rockplectrums voor € 1 euro. Kijk voor meer informatie op onze Facebookpagina via: https://nl-nl.facebook.com/pages/Guitar4U-Gitaarles-Oud-Beijerland/570969749600288

 

Onze nieuwe site is van start!

We zijn heel blij dat onze nieuwe site on line is. Ontworpen door STdesign. 

Op deze site vind je alle informatie.  Als leerling van Guitar4U krijg je een inlogcode. Je kunt daarmee je lesmateriaal downloaden.

Lees meer...

Like ons op Facebook

Ook Guitar4U heeft een facebookpagina. We zouden het leuk vinden als je ons zou liken.

 

Lees meer...

Nieuwe lesruimte bijna klaar!

De nieuwe lesruimte in het centrum van Oud Beijerland is bijna klaar.

Lees meer...

Wat zeggen anderen?

Stan van der Leer -11 jaar

"Ik vind de ruimte waar les wordt gegeven heel gezellig en Eric geeft heel leuk les. want hij zei: '' Ik vind het het belangrijkst als je een leuk liedje leert.''
Hij leert me ook goed ritmes en zulk soort dingen."

Inloggen

Guitar4U heeft een online omgeving waar je jouw persoonlijke lesmateriaal kan inzien en downloaden. Heeft u nog geen inloggegevens, klik dan onder dit formulier op "Registreer".

Waar zit Guitar4U?

van Wassenaerstraat 18 - 3262 ES  Oud-Beijerland

Neem direct contact op

 1. Naam(*)
  Please type your full name.
 2. E-mail(*)
  Invalid email address.
 3. Veiligheidscode
  Ongeldige invoer
 1. Bericht(*)
  Ongeldige invoer