bg-header.jpg

Vragen? Stuur een e-mail
of bel naar: 06-214 989 18

 

Volg ons ook op Facebook facebook logo

Les voor alle leeftijden

Les voor kinderen 

Kinderen kunnen al vanaf 6 jaar les krijgen.

In de eerste 2 lessen leren kinderen al een liedje en een paar eenvoudige akkoorden spelen. Eerst worden de leerlingen vertrouwd gemaakt met tabulatuur. Tabulatuur (afgekort in TAB) is een alternatieve manier om muziek te noteren. Door middel van cijfers wordt weergeven op welk vakje en op welke snaar de vingers moeten worden neergezet. Op deze manier wordt er snel resultaat geboekt. Als de tijd rijp is, kan het notenschrift worden aangeleerd.

De gitaar is een veelzijdig instrument waarmee je veel kunt doen maar plezier maken met de gitaar staat voorop! 

Les voor jongeren en volwassenen

Het is mogelijk om les te krijgen op een akoestische en/of een elektrische gitaar. Veel muziekstijlen zijn mogelijk, zoals pop, jazz, klassiek, blues of rock!

Met elkaar bespreek je wat er in de lessen gebeurt. Wat wil je leren of welk nummer wil je gaan doen? Wil je noten leren lezen of wil je les krijgen met behulp van tabulatuur? Misschien wil je alleen akkoorden leren spelen. Er is veel mogelijk.

Om het oefenen leuker te maken, wordt als hulpmiddel gebruik gemaakt van meespeel MP3’s en computerprogramma’s. Thuis kun je dan aan de slag met de oefeningen en de bladmuziek die je mee krijgt. 

Boek Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een gratis proefles!

                                              cid A8E47741 5BC0 4E03 8FA6 677F29B7B723net

Wat zeggen anderen?

Daan Lagerwerf - 10 jaar

Ik zit bij Eric op gitaarles en ik vind het heel leuk omdat hij goed gitaarles geeft en heel enthousiast is. Hij laat je zelf liedjes kiezen van de muzieksoort waar je van houdt. Hij maakt de muziek dan wat makkelijker zodat ik het ook kan en dan mailt hij het door naar mij zodat ik het kan gaan oefenen. Hij stuurt ook de muziek naar mij toe en dan kan ik er naar luisteren en als ik veel geoefend heb, ook meespelen. Pas heb ik een nummer van Slash geleerd en die kan ik nu al spelen. Soms speelt Eric wel eens even gitaar voor mij en dan hoor ik hoe goed hij het kan. Het is superleuk om bij hem les te krijgen.

Daan Lagerwerf, 10 jaar

Inloggen

Guitar4U heeft een online omgeving waar je jouw persoonlijke lesmateriaal kan inzien en downloaden. Heeft u nog geen inloggegevens, klik dan onder dit formulier op "Registreer".

Waar zit Guitar4U?

van Wassenaerstraat 18 - 3262 ES  Oud-Beijerland

Neem direct contact op

 1. Naam(*)
  Please type your full name.
 2. E-mail(*)
  Invalid email address.
 3. Veiligheidscode
  Ongeldige invoer
 1. Bericht(*)
  Ongeldige invoer