bg-header.jpg

Vragen? Stuur een e-mail
of bel naar: 06-214 989 18

 

Volg ons ook op Facebook facebook logo

Lestijden en tarieven

 

Proefles

Vind je het leuk om gitaar of ukelele te gaan spelen, maar je weet het nog niet zeker, dan geven wij je de mogelijkheid om het een keer gratis en vrijblijvend uit te komen proberen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.ons voor een afspraak of bel/whatsapp op 06-18982420.

 

Gitaarlessen

Bij Guitar4U kunnen lessen worden gevolgd in Oud-Beijerland om maandag, dinsdag en woensdag. Als je na een (gratis) proefles besluit te blijven wordt de lestijd in overleg ingepland. Er kan op ieder moment van het jaar worden begonnen met de lessen. 

 

De gitaarlessen lopen per schooljaar en vinden plaats in de schoolweken. Er worden 38 lessen per jaar ingepland. Mocht de les niet doorgaan omdat de leraar of leerling verhinderd is dan wordt de les, in overleg, ingehaald. 

De lessen vinden plaats op maandag, dinsdag en woensdag in onze lesruimte in het centrum van Oud-Beijerland en op donderdag in OBS de Boomgaard in Mijnsheerenland.

 

Wat Kost het:

 • Leerlingen jonger dan 21 jaar (gereduceerd tarief) 

  • Eens per week 30 minuten individueel les: €18,00 per les
  • Eens per week 60 minuten individueel les: €36,00 per les
  • Eens per week een duoles van 30 minuten: €12,00 per les/leerling
  • Eens per week een duoles van 60 minuten: €24,00 per les/leerling
  • Groepsles van maximaal 3 leerlingen van een half uur: €10,00 per les/leerling

  Leerlingen van 21 jaar en ouder

  • Eens per week 30 minuten individueel les: €21,80 per les
  • Eens per week 60 minuten individueel les: €43,60 per les
  • Om de week 60 minuten individueel les: €43,60 per les
  • Eens per week een duoles van 30 minuten: €14,50 per les/leerling
  • Eens per week een duoles ven 60 minuten: €29,00 per les/leerling
  • Om de week een duoles van 60 minuten: €29,00 per les/leerling
  • Eens per week een groepsles van maximaal 3 personen van een uur: €24,00 per les/leerling
  • Om de week een groepsles van maximaal 3 personen van een uur: €24,00 per les/leerling

   

  Jeugdfonds Sport en Cultuur.                                                                                                                    Jeugdfonds Sport & Cultuur

  Wil je kind graag op gitaarles of ukeles en is er thuis te weinig geld? Het Jeugdcultuurfonds kan je hierbij helpen en betaalt het lesgeld of een gedeelte hiervan.

  Ouders kunnen zelf geen aanvraag doen. Hier is een intermediair voor nodig. Dat kan bijvoorbeeld een leerkracht of een maatschappelijk werker zijn.
  Voor meer informatie kan je de website van het Jeugdfonds Sport en Cultuur Zuid-Holland bezoeken.

                                          

   

  Hoe komt het maandbedrag tot stand?

  Een cursusjaar bestaat uit 38 lesweken en 2 uitloopweken aan het eind van het jaar, die gebruikt kunnen worden voor inhaallessen.
  De lessen worden bij elkaar opgeteld en door 10 lesmaanden gedeeld (september t/m juni). Op deze manier ontstaat er een vast maandbedrag.
  Als je later in het cursusjaar begint, wordt het aantal lessen en de lesmaanden natuurlijk aangepast. 
  In de schoolvakanties is er geen les en wordt er geen lesgeld berekend. In de maanden juli en augustus vindt er geen betaling plaats.

  Heb je nog vragen? Neem gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op voor meer informatie!

   

   

   

   

Wat zeggen anderen?

Daan Lagerwerf - 10 jaar

Ik zit bij Eric op gitaarles en ik vind het heel leuk omdat hij goed gitaarles geeft en heel enthousiast is. Hij laat je zelf liedjes kiezen van de muzieksoort waar je van houdt. Hij maakt de muziek dan wat makkelijker zodat ik het ook kan en dan mailt hij het door naar mij zodat ik het kan gaan oefenen. Hij stuurt ook de muziek naar mij toe en dan kan ik er naar luisteren en als ik veel geoefend heb, ook meespelen. Pas heb ik een nummer van Slash geleerd en die kan ik nu al spelen. Soms speelt Eric wel eens even gitaar voor mij en dan hoor ik hoe goed hij het kan. Het is superleuk om bij hem les te krijgen.

Daan Lagerwerf, 10 jaar

Inloggen

Guitar4U heeft een online omgeving waar je jouw persoonlijke lesmateriaal kan inzien en downloaden. Heeft u nog geen inloggegevens, klik dan onder dit formulier op "Registreer".

Waar zit Guitar4U?

van Wassenaerstraat 18 - 3262 ES  Oud-Beijerland

Neem direct contact op

 1. Naam(*)
  Please type your full name.
 2. E-mail(*)
  Invalid email address.
 3. Veiligheidscode
  Ongeldige invoer
 1. Bericht(*)
  Ongeldige invoer